Hos oss finner du det måtte trenge for en vellykket økt!

Vi har en stor apparatpark med utvalg av både pin load og plate load. Vi har en del utstyr utenom det "ordinære" man finner på de fleste gym, som hack squat og pendulum squat (kommer juli 2023), samt flere varianter for alle muskelgrupper.

Vi har ett eget frivektsområde med tre squat racks og god plass for øvelser som krever plass. Her finnes også en hip thrust benk. Noe tilrettelagt for olympiske løft med bumper plates samt dempe pads ved behov for å slippe vektene fra høyden.

I studio finner du også ett eget område for funksjonell trening. Der er det en turf for slede på 14 meter, slam balls, wall ball, kettlebells, hex manualer samt ett monkey bar stativ. Her finner du også romaskin, ski erg og assult bike. Her kjøres det egne Crosstraings gruppetimer.

På spinningrommet finner du nye kvalitetessykler med display som viser blant annet puls, distanse og watt. Her settes det opp gruppetimer, men rommet er alltid tilgjengelig for bruk utenom timene.

Vi har totalt 7 møller tilgjengelig, i tillegg til en trappemaskin. På møllerommet kjøres egne løpetimer (timeplan).

Sist men ikke minst har vi en stor og flott gruppetreningssal som vi har alt fra styrketimer til kondisjonstimer og dans. Denne salen er låst utenom timene.


Her er noen bilder fra vårt flotte studio!

Personlig trener

Våre PT´er hjelper deg slik at treningen blir trygg, effektiv og tilpasset deg.

Les mer her