Prisliste personlig trening

Priser for treningstimer med PT på senteret

Vi gjør oppmerksom på at alle våre Personlige trenere jobber selvstendig, og vil derfor også kunne tilby andre avtaler på oppfølging og caoching. Få nærmere informasjon om dette samt priser ved å kontakte ønsket personlig trener direkte. Kontaktinformasjon finner du her

Dersom du ønsker noen av tilbudene under kan du ta kontakt direkte med oss på kick@kickfinnsnes.no , og du vil bli kontaktet av en av våre Personlige trenere.

Klipp/timerOrdinær prisDUO
1 650,--
53000,-2000,-pr pers
105500,-3500,- pr pers
8 ukers oppfølging.
Inkluderer 2 / 1 timer PT per uke samt
kostholdsveiledning og treningsopplegg
3800,- pr mnd / 2700,- pr mndTa kontakt
8 ukers coaching uten PT timer (nettbasert) kostholdsveiledning og treningsopplegg
Inkluderer:
Treningsopplegg
Kostholdsveiledning
Innsjekk hver uke med evt. nødvendige justeringer
3200,- (hele perioden)Ta kontakt

Programdesign: 2000,-
Tilpasset treningsprogram etter kundens målsetting, + 3 PT timer for gjennomgang av øvelser og teknikk. Tilbys medlemmer av senteret som ønsker ekstra starthjelp utover det vi tilbyr alle inkludert i avtalegiro avtale.

DUO timer kan gjennomføres med en venn, kjæreste eller kanskje en kollega! Utmerket for deg som motiveres av å trene med andre, samtidig som du får tilpasset øvelser til deg, og dine mål!


Vi har Tanita Fitness scan på senteret hvor du kan måle din kroppssammensetning. En måling koster kr 250, og avtales i forkant. Vi oppfordrer alle som benytter seg av tjenester til å ta en måling, da dette er en fin måte å se sin fremgang på.

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem