Vårt team

Her kan du lese mer om oss i Team Kick. Våre Personlige Trenere finner du HER

 • Tonje Fjeldstad @tonjeefjeldstad

  Tonje er eier og senterleder for Kick Finnsnes. Hun jobber også som personlig trener og gruppetime instruktør, samt at hun har utdanning som massør.

 • Erle Bolle Andersen

  Erle er ei solstråle du ofte treffer på i resepsjonen hos oss. I tillegg til jobb trives Erle både i styrkeksalen og i gruppetreningssalen, og hun tilbringer mye tid på senteret ved siden av skolegang.


 • Solfrid Hustad

  Solfrid er ett friskt pust fra Nord som elsker høy fart og musikk som dunker! Solfrid er utdannet spinninginstruktør, og kjører faste timer hver uke i sesongen, i tillegg til maraton timer med jevne mellomrom.

  Solfrid er også utdannet massør, og praktiserer i lokaler hos oss.

 • Jannike Liss Grønås

  Jannike har vært en del av Kick siden det åpnet dørene i 2011. Hun har nærmest hatt sine faste spinntimer etterfulgt av core i alle år. På Jannike sine timer blir du alltid tatt imot med ett smil, og alle føler seg inkludert og velkommen av hennes vesen.

 • Vilde Nordgård

  Vilde er ei sprudlende jente som du treffer i gruppetreningssalen. Vilde startet som trainee hos oss, og har etterhvert utviklet seg som instruktør, og kjører nå sine egne dansetimer hos oss. Vilde har tidligere drevet med dans i mange år, samt at hun har erfaring som dansetrener.

Personlig trener

Våre PT´er hjelper deg slik at treningen blir trygg, effektiv og tilpasset deg.

Les mer her