Personlig Trening

Med Personlig Trener får du en trygg og effektiv trening med deg i fokus. Uavhenig av alder, kjønn, treningserfaring og helsetilstand vil du nå nye høyder med god veiledning og motivasjon!

Trenger du hjelp til å komme igang med treningen? Eller kanskje du trenger mer utfordring i treningsrutinene dine? Uansett forutsettning kan du få hjelp hos en våre personlige trenere.

 • Tonje Fjeldstad

  Tonje er eier og senterleder for Kick.

  Tonje er sertifisert personlig trener, og har tatt sin utdanning hos SAFE Education, som er godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA (European Health & Fitness Association). Hun har også videreutdannet seg innenfor kosthold, med vektreduksjon som hovedtema, og brenner ekstra for å hjelpe deg som ønsker å endre din livsstil!

  I tillegg til å være personlig trener er Tonje utdannet gruppetreningsinstruktør, og har tatt flere kurs innenfor dette. Hun er aktiv som instruktør på senteret, og har flere gruppetimer hver uke i sesongen.

  Tonje har lang erfaring med trening, og har trent styrke i over ti år, som også har vært hennes store lidenskap. Hun finner en glede i styrketrening, noe hun mener alle fortjener å oppleve, enten man får det av styrke, løping, gruppetimer eller noe annet. Det viktigste er å finne noe man liker, ha det gøy, og jobbe seg mot nye mål på veien. Da kommer mestringsfølelsen, og man fortsetter å jobbe på!

  Vil du ha hjelp med å komme i gang eller nå ett mål - ta kontakt, jeg hjelper deg gjerne!

  tlf.: 481 30 218
  e-post.: tonje@kickfinnsnes.no

 • John Marco Sletten

  John Marco praktiserer som Personlig trener på Kick med sitt firma JMS Performance.

 • Ina er sertifisert personlig trener via Active Education. Ina har tidligere utdannet seg som gruppetime instruktør, og jobber også som instruktør på senteret.

  Ina har selv endret sin livsstil, og har ett brennende ønske om å kunne hjelpe andre med å gjøre det samme. Hun elsker å pushe på for å nå nye mål, og for å gjøre deg sterkere både fysisk og mentalt. Ønsker du en endring eller litt ekstra push på trening? Ikke nøl med å ta kontakt, vi kan oppnå store ting sammen!


  tlf.: 912 41 393
  e-post.: PTinamoor@hotmail.com

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem