Personlig Trening

Med Personlig Trener får du en trygg og effektiv trening med deg i fokus. Uavhenig av alder, kjønn, treningserfaring og helsetilstand vil du nå nye høyder med god veiledning og motivasjon!

Trenger du hjelp til å komme igang med treningen? Eller kanskje du trenger mer utfordring i treningsrutinene dine? Uansett forutsettning kan du få hjelp hos en våre personlige trenere.

 • Tonje Fjeldstad

  Eier og senterleder for Kick.

  Tonje er sertifisert personlig trener, og har tatt sin utdanning hos SAFE Education, som er godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA (European Health & Fitness Association). Hun har også videreutdannet seg innenfor kosthold, med vektreduksjon som hovedtema, og brenner ekstra for å hjelpe deg som ønsker å endre din livsstil!

  I tillegg til å være personlig trener er Tonje utdannet gruppetreningsinstruktør, og har tatt flere kurs innenfor dette. Hun er aktiv som instruktør på senteret, og har flere gruppetimer hver uke i sesongen.

  Tonje har lang erfaring med trening, og har trent styrke i over ti år, som også har vært hennes store lidenskap. Hun finner en glede i styrketrening, noe hun mener alle fortjener å oppleve, enten man får det av styrke, løping, gruppetimer eller noe annet. Det viktigste er å finne noe man liker, ha det gøy, og jobbe seg mot nye mål på veien. Da kommer mestringsfølelsen, og man fortsetter å jobbe på!

  Tonje er trebarnsmamma, og har vært aktiv gjennom alle sine graviditeter, og kan veilede og hjelpe deg som gravid gjennom ett mer aktivt svangerskap.

  Vil du ha hjelp med å komme i gang eller nå ett mål - ta kontakt, jeg hjelper deg gjerne!

  Utdanning og kurs:

  • SAFE Education 2012
  • Weight trainer - Akademiet for personlig trening 2013
  • Gruppetreningsinstruktør grunnutdanning SATS - 2012
  • Bodypump - Les Mills 2010
  • Corebar - 2013
  • Gruppetreningsinstruktør - Inspartum 2018
  • Massasjeterapaut - Massasje og terapi skolen i Tromsø - 2015


  e-post: tonje@kickfinnsnes.no

  Tonje tilbyr også en online treningsportal som du kan lese mer om å melde deg på HER

 • John-Marco Ariza

  John-Marco Ariza er Sertifisert Personlig Trener og har jobbet som personlig trener, både over nett og i person, siden 2018, og praktiserer tjenestene sine under eget firma, JMA Health and Fitness, hos Kick Finnsnes.

  John Marco er utdannet og sertifisert personlig trener gjennom Akademiet for personlig trening. Han har også videreutdanning og kursing fra ledende aktører som 3DMJ, JPS Health and Fitness, og Personal Trainer Collective for å nevne noen.

  John-Marco har stor interesse for blant annet treningsvitenskap, kosthold, og psykologi, og holder seg oppdatert på den evidensbaserte praksisen i de relevante fagfeltene. Dette, i kombinasjon med god kommunikasjon, ærlighet, åpenhet, og generelt et tett samarbeid som også fokuserer på å bygge individets kunnskap, hjelper han dem å finne bærekraftige fremgangsmåter for å oppnå målene sine, selvstyrkende, og gode liv.

  Instagram: Johnmarcoariza

  e-post: john@jmahealthandfitness.com

  John Marco er for øyeblikket ikke tilgjengelig for nye klienter.

 • Catharina Nordseth

  Catharina er i sin siste innspurt på utdanningen som Personlig trener hos Afpt (Akademiet for personlig trening), med eksamen i mai. I tillegg til å snart ha PT utdannelsen i boks, er hun også sertifisert kostholdsveileder.

  Catharina har vært aktiv hele livet, men startet først med styrketrening for ca 5 år siden. Hun var da helt ny for styrke og treningssenter, og har kjent på følelsen av å være usikker på hva man skal gjøre, og om man gjør det riktig. Hun har lært hvor betydningsfullt det er å ha en støttespiller, en som kan gi motivasjon, og ikke minst en som kan hjelpe med treningen for at man skal få så mye som mulig igjen for det man gjør på trening.

  Hun forelsket seg etterhvert i styrketrening, og brenner nå for å hjelpe andre med å oppleve mestring, nå målene sine, og håndtere eventuelle utfordringer i en travel hverdag bedre.

  "Jeg ønsker at mine kunder skal føle seg sett og hørt, kjenne på mestringsfølelsen, få bedre selvtillit, helse og livskvalitet. Jeg gleder meg til å knuse målsetninger sammen med deg!"

  Har du lyst på hjelp på veien mot dine mål? Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

  e-post: catharina_nordseth@hotmail.com

BLI MEDLEM

Støtt ditt lokale senter, og bli en del av ett inkluderende og trivelig miljø idag!

Bli medlem