Personlig Trening

Med Personlig Trener får du en trygg og effektiv trening med deg i fokus. Uavhenig av alder, kjønn, treningserfaring og helsetilstand vil du nå nye høyder med god veiledning og motivasjon!

Trenger du hjelp til å komme igang med treningen? Eller kanskje du trenger mer utfordring i treningsrutinene dine? Uansett forutsettning kan du få hjelp hos en våre personlige trenere.

 • Tonje Fjeldstad

  Eier og senterleder for Kick.

  Tonje er sertifisert personlig trener, og har tatt sin utdanning hos SAFE Education, som er godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA (European Health & Fitness Association). Hun har også videreutdannet seg innenfor kosthold, med vektreduksjon som hovedtema, og brenner ekstra for å hjelpe deg som ønsker å endre din livsstil!

  I tillegg til å være personlig trener er Tonje utdannet gruppetreningsinstruktør, og har tatt flere kurs innenfor dette. Hun er aktiv som instruktør på senteret, og har flere gruppetimer hver uke i sesongen.

  Tonje har lang erfaring med trening, og har trent styrke i over ti år, som også har vært hennes store lidenskap. Hun finner en glede i styrketrening, noe hun mener alle fortjener å oppleve, enten man får det av styrke, løping, gruppetimer eller noe annet. Det viktigste er å finne noe man liker, ha det gøy, og jobbe seg mot nye mål på veien. Da kommer mestringsfølelsen, og man fortsetter å jobbe på!

  Tonje er tobarnsmamma, og har vært aktiv gjennom begge sine graviditeter, og kan veilede og hjelpe deg som gravid gjennom ett mer aktivt svangerskap.

  Vil du ha hjelp med å komme i gang eller nå ett mål - ta kontakt, jeg hjelper deg gjerne!

  tlf: 481 30 218
  e-post: tonje@kickfinnsnes.no

 • John Marco Sletten

  John Marco praktiserer som Personlig Trener, Physique og Powerlifting Coach på Kick Finnsnes med sitt eget firma, JMS Performance og er sertifisert personlig trener gjennom Akademiet For Personlig Trening. John Marco er for øyeblikket under videreutdanning som Henselmans Sertifisert Personlig Trener og kursing gjennom PTC som Physique og Powerlifting Coach.

  John Marco brenner for forskning når det kommer til trening, kosthold og hvordan å implementere dette til hvert enkelt individ han jobber med. Om dette er en avansert atlet eller en person som generelt ønsker å komme i bedre form fysisk og psykisk, vil forskning alltid ha en relevans til å kunne bli implementert i fremgangsmetoden. John Marco sørger alltid for å holde seg oppdatert på det nyeste innen forskning sånn at han med større selvsikkerhet vet at fremgangsmetoden han danner for kundene sine har mest mulig støtte fra flere vinkler.

  John Marco er svært aktiv innen styrketrening selv, har debutert i Mens Physique og skal ta steget videre til naturlig kroppsbygging i utlandet. John Marco tar ikke kun treningserfaring i betraktning under oppfølging av kundene sine. Ting som psykisk helse, stress, søvnmønster, kostholdsvaner, jobb, familie og livet generelt spiller en stor rolle i kartleggingen av hva som faktisk er din optimale fremgangsmetode, og hvordan dere vil jobbe sammen.

  Tlf: 41480204
  E-post: John@teamjmsperformance.com

 • Ina Marie Mikalsen

  Ina er sertifisert personlig trener via Active Education. Ina har tidligere utdannet seg som gruppetime instruktør, og jobber også som instruktør på senteret.

  I tillegg til sine funksjoner på senteret driver Ina også firmaet Beauty by Inamoor i lokaler på senteret. Her legger hun vipper i tillegg til microblading og PMU behandlinger (permanent makup tattoo).


  Ina har selv gått gjennom en livsstilsendring, og levde tidligere ett helt annet liv uten trening og særlig fokus på kosthold. Hun begynte å trene for fullt i 2017, og har siden da gjort store endringer i sitt liv, både fysisk og psykisk. I denne perioden har Ina også fått sitt første barn, og kombinerer nå småbarnslivet, trening og jobb. Ina har ett brennende ønske om å kunne hjelpe de som har lyst å gjøre en endring i sitt liv, om du skulle være totalt nybegynner, eller testet litt trening på egenhånd. Hun elsker å pushe på for å nå nye mål, og for å gjøre deg sterkere både fysisk og mentalt. Ønsker du en endring eller litt ekstra push på trening? Ikke nøl med å ta kontakt, vi kan oppnå store ting sammen!


  tlf: 912 41 393
  e-post: PTinamoor@hotmail.com

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem