Våre Personlige trenere

 • Tonje Fjeldstad

  Jeg heter Tonje, og er eier og daglig leder av Kick. Jeg har samboer og er mamma til tre jenter, og vi bor på ett gårdsbruk hvor vi driver matproduksjon i småskala.

  Jeg tok i 2012 utdanning som personlig trener hos SAFE Education, som er godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA (European Health & Fitness Association) og har tatt en videreutdanning innenfor emnet kosthold og vektreduksjon. I tillegg til PT har jeg en rekke kurs og år med erfaring som gruppetreningsinstruktør.

  Som PT synes jeg det er viktig å jobbe med individet som utgangspunkt, og tilpasse treningen til der man er i samsvar med dit man ønsker å komme. Jeg har selv lang erfaring innenfor trening, og har vært lidenskapelig opptatt av styrketrening i over 15 år. Jeg mener oppriktig at absolutt alle burde implementere en eller annen form for styrketrening i livet sitt, rett og slett fordi det har så ufattelig mange helsefordeler - både fysisk og psykisk. Den gode nyheten er at det ikke trenger være så tidkrevende og komplisert som mange kanskje tror. Det handler om å ha ett godt strukturert oppsett som optimaliserer innsatsen du legger ned.

  Jeg har vært aktiv gjennom alle mine tre svangerskap, og hjelper gjerne deg som står foran en av livets treningsøkter til ett mer aktivt, men trygt svangerskap.

  Vil du ha hjelp med å komme i gang eller nå ditt mål - ta kontakt så hjelper jeg deg gjerne!

  E-post: tonje@kickfinnsnes.no

  Jeg har også en online treningsportal som du kan lese mer om HER

 • John-Marco Ariza, MN.Nutr

  Hei, jeg heter John-Marco. Jeg er er en “MNU Certified Nutritionist”, personlig trener, spisesfortyrrelse-og kroppsbildeinformert fagperson, som hjelper folk med å utvikle ferdighetene og kunnskapen de trenger om helse, trening, og ernæring, for å kunne ta valg som stemmer overens med deres mål og verdier.

  Om du lurer på hvordan jeg kan hjelpe deg, send meg gjerne en e-post på john@johnmarcoariza.com.

  Om du har meldt deg inn på Kick og ønsker å sette opp en veiledningstime, sett opp veiledningstimen din her ved å velge datoen og tidspunktet som passer deg best.

Personlig trener

Våre PT´er hjelper deg slik at treningen blir trygg, effektiv og tilpasset deg.

Les mer her