Personlig Trening

Med Personlig Trener får du en trygg og effektiv trening med deg i fokus. Uavhenig av alder, kjønn, treningserfaring og helsetilstand vil du nå nye høyder med god veiledning og motivasjon!

Trenger du hjelp til å komme igang med treningen? Eller kanskje du trenger mer utfordring i treningsrutinene dine? Uansett forutsettning kan du få hjelp hos våre personlige trener. Vi er ett team bestående av tre utdannede personlige trenere: Marion, John-Marco og Tonje.

Våre Personlige Trenere

 • John-Marco

  John-Marco har utdannet seg som personlig trener hos AFPT (Akademiet for personlig trening). John-Marco har selv gått gjennom en stor livsstilendring og vektreduksjon, og sto i mars 2018 på fitness scenen etter å ha gått ned flere kilo. Han vet hva det innebærer å ta tak i endringene, og utfordringene man møter.

  John-Marco har vært en del av Kick siden han ble ferdigutdannet tidlig i 2018, og har fått masse gode tilbakemeldinger fra sine kunder. Han er en trener med masse omsorg og omtanke for sine kunder, og legger mye tid for at du som kunde skal få de verktøyene du trenger for å nå ditt mål.

  tlf.: 414 80 204
  E-mal.: yourcoach.johnmarco@gmail.com


 • Marion

  Marion utdanner seg til personlig trener og kostholdsveileder via AFPT (Akademiet for personlig trening). Hun har alltid vært aktiv, med fotball og toppturer som sin store lidenskap. Hun har nå også mange år bak seg innen styrketrening hvor hun selv startet sin livsstilsendring ved å investere i personlig trener.

  "Jeg setter det å ha deg som kunde i fokus svært høyt, og sammen skal vi jobbe målrettet slik at du når dine mål og føler mestring og glede. En sterk og sunn kropp er viktig for å kunne håndtere hverdagens utfordringer."

  Har du lyst til å få hjelp hos Marion, ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

  tlf.: 458 02 324
  E-mail: marionanne87@gmail.com


 • Tonje Fjeldstad

  Tonje har utdannet seg som personlig trener gjennom SAFE, Nordens ledende utdanningsinstitusjon innenfor personlig trening, godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA (European Health & Fitness Association). I tillegg har hun tatt videreutdanning innenfor vektreduksjon, såkalt "Weight Trainer" hos Akademiet for Personlig trening. Hun har lang erfaring innenfor trening og helse, og er selv svært aktiv innenfor styrketrening.

  Tonje jobber også som massasjeterapeut, instruktør, og er daglig leder og eier for senteret.

  tlf.: 481 30 218
  E-mail.: tonje@kickfinnsnes.no

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem