Personlig Trening

Med Personlig Trener får du en trygg og effektiv trening med deg i fokus. Uavhenig av alder, kjønn, treningserfaring og helsetilstand vil du nå nye høyder med god veiledning og motivasjon!

Trenger du hjelp til å komme igang med treningen? Eller kanskje du trenger mer utfordring i treningsrutinene dine? Uansett forutsettning kan du få hjelp hos en våre personlige trenere.

 • Tonje Fjeldstad

  Eier og senterleder for Kick.

  Tonje er sertifisert personlig trener, og har tatt sin utdanning hos SAFE Education, som er godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA (European Health & Fitness Association). Hun har også videreutdannet seg innenfor kosthold, med vektreduksjon som hovedtema, og brenner ekstra for å hjelpe deg som ønsker å endre din livsstil!

  I tillegg til å være personlig trener er Tonje utdannet gruppetreningsinstruktør, og har tatt flere kurs innenfor dette. Hun er aktiv som instruktør på senteret, og har flere gruppetimer hver uke i sesongen.

  Tonje har lang erfaring med trening, og har trent styrke i over ti år, som også har vært hennes store lidenskap. Hun finner en glede i styrketrening, noe hun mener alle fortjener å oppleve, enten man får det av styrke, løping, gruppetimer eller noe annet. Det viktigste er å finne noe man liker, ha det gøy, og jobbe seg mot nye mål på veien. Da kommer mestringsfølelsen, og man fortsetter å jobbe på!

  Tonje er tobarnsmamma, og har vært aktiv gjennom begge sine graviditeter, og kan veilede og hjelpe deg som gravid gjennom ett mer aktivt svangerskap.

  Vil du ha hjelp med å komme i gang eller nå ett mål - ta kontakt, jeg hjelper deg gjerne!

  Utdanning og kurs:

  • SAFE Education 2012
  • Weight trainer - Akademiet for personlig trening 2013
  • Gruppetreningsinstruktør grunnutdanning SATS - 2012
  • Bodypump - Les Mills 2010
  • Corebar - 2013
  • Gruppetreningsinstruktør - Inspartum 2018
  • Massasjeterapaut - Massasje og terapi skolen i Tromsø - 2015


  tlf: 481 30 218
  e-post: tonje@kickfinnsnes.no

 • John-Marco Ariza

  John-Marco Ariza er Sertifisert Personlig Trener og har jobbet som personlig trener, både over nett og i person, siden 2018, og praktiserer tjenestene sine under eget firma, JMA Health and Fitness, hos Kick Finnsnes.

  John Marco er utdannet og sertifisert personlig trener gjennom Akademiet for personlig trening. Han har også videreutdanning og kursing fra ledende aktører som 3DMJ, JPS Health and Fitness, og Personal Trainer Collective for å nevne noen.

  John-Marco har stor interesse for blant annet treningsvitenskap, kosthold, og psykologi, og holder seg oppdatert på den evidensbaserte praksisen i de relevante fagfeltene. Dette, i kombinasjon med god kommunikasjon, ærlighet, åpenhet, og generelt et tett samarbeid som også fokuserer på å bygge individets kunnskap, hjelper han dem å finne bærekraftige fremgangsmåter for å oppnå målene sine, selvstyrkende, og gode liv.

  Instagram: Johnmarcoariza

  e-post: johnmarcoariza@gmail.com

 • Patrick Sørensen

  Patrick er sertifisert personlig trener, og tok utdanningen hos Safe Education i 2018. I tillegg har han også tatt kurset Power Trainer hos AFPT, som går mer i dybden på styrkeløft og vektløfting.

  Han har tidligere jobbet som PT i Bergen og har erfaring med en-til-en, duo, grupper, bootcamps, timer for ungdom, babybootcamp og mer.

  Hovedsakelig jobber Patrick med å tilrettelegge tung styrketrening, funksjonell styrketrening, muskelbygging og livsstilsendring. I de siste årene som har gått har han hatt kunder i en alder fra 12-83år som alle har fått tilpasset hjelp for å oppnå sine mål.

  Patricks personlige forhold til trening er at det er lidenskap og høyst nødvendig for velvære, fysisk og psykisk helse. Blir man hjulpet i riktig retning av noen med litt erfaring og kompetanse vil alle kunne oppleve mestring på treningssenteret.

  e-post: sorensen.trening@outlook.com

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem