Gruppetrening

Vi har ett bredt utvalg av gruppetimer som rullerer på timeplaner i perioder etter behov. Ved stor deltakelse øker vi gjerne antall gruppetimer på vår timeplan!

Våre gruppetimer:

KICK pulse shape: Kombinasjonstime hvor vi kjører annenhver bolk med styrke og kondisjon. Time med sammensatte, men enkle trinn kombinasjoner. 

KICK energy: 30 min enkel og tøff kondisjonstrening med enkle trinn, og hovedfokus på høy puls. Noe hopp, men mulighet å gjennomføre også uten hopp dersom man må det. 

KICK shape: 30 min funksjonell styrketrening. Kombineres ofte med kondisjons timer, eller du kan delta på timen alene. 

KickHIT: HIT står for "Hight intensity training" og er en skikkelig forbrenningsboost! Inkluderer forskjellige øvelser som gir økt styrke, spenst, balanse og bevegelighet. Timen er tilpasset slik at alle kan være med uansett erfaring og form. Passer også godt for menn!

KICK young: Time tilpasset unge fra 12-15 år.

KICK core: Time med fokus på å styrke kjernemuskulatur. Kan kombineres med spinn eller aerobic før, eller man kan gå kun på denne timen. Ingen oppvarming i starten av timen, så vær oppvarmet i forkant. 

KICK pump/KICK pump 30min: Styrketime hvor vi bruker vektstang og jobber i takt med musikken. Kombineres ofte med kondisjons timer, eller du kan delta på timen alene. 

Corebalance: Kondisjonstrening med vektet bøyd stang, avsluttes med styrke og balanse.

Zumba: Dans til latinske rytmer! Time inspirert av blandt annet salsa, cumbia, reaggaton og merenge.

Hatha Yoga: Klassisk yogaform tilgjengelig for alle. Vi lærer de grunnleggende fysiske øvelsene i et rolig tempo. Det fokuseres på trygg utførelse av stillingene, korrekt justering underveis og riktig bruk av utstyr. Som alltid i yoga jobber vi bevisst med pust og tilstedeværelse. Dette har en stressreduserende effekt som skaper en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn.

Yoga: Kombinasjonstime av yoga og pilates. Styrker kjerne, og bedrer bevegeligheten. 

Spinn: Gruppetime i vår spinning sal. Timen kan ha 30, 45 og 60 minutters varighet. Du styrer selv belastningen på din sykkel, og alle timer passer for alle.

KICK Senior: Gruppetime på dagtid for våre seniorer, og andre som måtte ønske å delta. Det legges vekt på kondisjon, styrke, bevegelighet og koordinasjon. 

Se timeplan

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem