Gruppetrening

Vi har ett bredt utvalg av gruppetimer som rullerer på timeplaner i perioder etter behov. Ved stor deltakelse øker vi gjerne antall gruppetimer på vår timeplan!

Våre gruppetimer:

KICK Energy: Aerobic time med enkle trinn og høy puls til fengende musikk. Du kan styre intensiteten selv ved å justere high og low impact (med og uten hopp), noe som gjør at timen er for alle, uansett utgangspunkt.

30/60 minutter

KICK PulseShape: Enkle trinn bygget opp med blokk som vi på slutten kjører som en finale. Timen er delt opp i to eller tre deler med kondisjon og styrke. Styrke gjennomføres fortrinnsvis med kroppsvekt, strikker og vektskiver.

60 minutter

KICK Pulse/KICK Step: Enkel kondisjonstime med noe lavere intensitet enn Energy. Timen passer svært godt for nybegynnere. Timen kan kjøres både på gulv og step.

30/60 minutter

KICK Danceparty: Danceparty deluxe! Dette er timen for deg som liker å ha det gøy mens du trener. Sang for sang er vi innom forskjellige dansestiler, alt fra disco, hiphop, afro, reaggeton, salsa osv. Slå deg løs!

60 minutter

KICK Danceaerobic/KICK Dancestep: Time bygget opp av blokk hvor vi setter sammen trinn for trinn, og avslutter det hele med en ordentlig danse finale. Timen krever noe koordinasjon.

60 minutter

KICK HIT: Time bygget opp med kondisjon og styrke annenhver bolk. Vi jobber etter tid, og det kreves lite koordinasjon. Høy puls!

60 minutter

KICK Tabata: Time med høy puls gjennomført på tid. Krever lite koordinasjon. Vi jobber flere bolker av 20/10 sekunder x8.

45 minutter

KICK Shape: Styrketrening med kroppsvekt, strikker og vektskiver. Vi arbeider i takt med musikken, og varierer øvelsene med temposkifte. Styrke for hele kroppen! Timen kombineres ofte med 30 minutters kondisjonstime, men man kan velge å kun gå på en.

30 minutter

KICK Core: Time med styrkeøvelser for mage/rygg. Vi fokuserer på å bli sterk i kjernemuskulaturen. Kombineres ofte med andre timer.

30 minutter

KICK Strong: Styrketime med vektstang. Vi jobber med sett og repetisjoner, og trener hele kroppen.

30/45/60 minutter

KICK Flex: Fleksibilitetestime med enkle tøyeøvelser inspirert av Yoga.

30/45 minutter

ZUMBA: Zumba er en dansetime inspirert av latinske rytmer. Her handler det om å ha det gøy, og svinge på hoftene, samtidig som pulsen for jobbet.

60 minutter

COREBARE HIT: Kondisjonstime med en vektet bøyd stang. Avsluttes med balanse og styrkeøvelser.

60 minutter

SOMA MOVE: Vi er så heldig å ha nyheten SOMA MOVE på våre timeplan. Dette er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. For deg som ønsker å utvikle en smidig, sterk og atletisk kropp.

45 minutter

SPINNING: Vi har spinntimer av ulik lengde hvor det jobbes i takt med musikken. Pulstopper styres av lengden på timen. Spinn kan tilpasses både nybegynnere og erfarne da du enkelt selv kan styre intensiteten på timen ved å justere motstand. Instruktøren geleider og motiverer deg til å yte det lille ekstra.

30/45/60 minutter


Se timeplan

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem