Trening med Terje Heiberg - sort belte i Teakwondoo!
Vi kan nå tilby Koreansk Kickboksing som gruppetime på vår timeplan. Timen vil ikke kreve noen forkunnskaper innen kampsport, og vil starte helt med basic teknikk i kontrollert tempo. Etterhvert vil man gå over på slag og spark på pute, og bruke teknikk og det man har lært til å få en litt annerledes, men kraftfull treningsøkt! Kampsport er blitt en populær form for trening da det gir mange fordeler. Du vil blant annet få bedre kondisjon, styrke, koordiansjon, beveglighet og smidighet, spenst og kraft, kroppskontroll og reaksjonsevne.

Timen holdes av Terje Heiberg som har svart belte i Taekwondo, og lang erfaring innen kampsport. Det er viktig å få frem at timen er lavterskel for alle som kan tenke seg å prøve ut treningsformen, og for deg som ønsker å lære mer innen kampsport. Timen holdes mandager og torsdager klokken 17.00. Det legges opp til innlæring av forskjellige teknikker, samt sparring for de som ønsker og har utstyr til det (hjelm, tannbeskytter etc.). Sparringen foregår under kontrollerte omstendigheter, og er kun for gøy og læring.

Denne timen er tilrettelagt for at man kan være med fra man er fylte 13 år. Senteret har en grense på 15 år for trening på egenhånd, så de under 15 vil kun være med på timer med instruktør og evt. trening i studio sammen med foresatt.

Har du spørsmål om timen, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Nå dine mål!

Med vår online coaching tjeneste hjelper vi deg på veien mot ditt mål.

Les mer her