Vi har vel alle sett kule videoer av kraftfulle slag og spark mot pute? Nå kan også du få en treningsøkt litt utenom det vanlige!
Vi kan nå tilby Koreansk Kickboksing som gruppetime på vår timeplan. Timen vil ikke kreve noen forkunnskaper innen kampsport, og vil starte helt med basic teknikk i kontrollert tempo. Etterhvert vil man gå over på slag og spark på pute, og bruke teknikk og det man har lært til å få en litt annerledes, men kraftfull treningsøkt! Kampsport er blitt en populær form for trening da det gir mange fordeler. Du vil blant annet få bedre kondisjon, styrke, koordiansjon, beveglighet og smidighet, spenst og kraft, kroppskontroll og reaksjonsevne.

Timen vil holdes av Terje Heiberg som har svart belte i Taekwondo, og lang erfaring innen kampsport. Det er viktig å få frem at timen er lavterskel for alle som kan tenke seg å prøve ut treningsformen, og på ingen måte er "skummel" å møte opp på. Du må ikke stå med slagpute med mindre du selv ønsker det. Opplegget tilpasses individuelt der det måtte trenges. Timen er hovedsakelig for å få ei god treningsøkt, og du trenger derfor ikke ha noen videre mål med selve sporten. Du trenger heller ingen form for utstyr til å begynne med. Det vil etterhvert kunne vært mulighet for sparring for de som ønsker det, men det vil kreve eget beskyttelsesutstyr.

Timen passer fra alderen 14 år og oppover, både kvinner og menn, og vil være å finne på timeplanen mandager kl 18.00.

Har du spørsmål om timen, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem