Helsehuset Midt- Troms og Kick Finnsens ønsker at du som pasient og medlem skal få mest ut av treningen din både før, under og i etterkant av behandlingen. Ved nøye individualisert behandling, oppfølging og tilrettelegging av både kiropraktor og personlig trener, tror vi på langvarige resultater, mestringsfølelse og en god psykisk og fysisk helse.


Som pasient ved Helsehuset vil du få spesialtilbud på både oppfølging av personlig trener og medlemsskap ved Kick, en rehabiliteringspakke. Du vil bli henvist til opptrening med hjelp og oppfølging av personlig trener, som hele veien vil holde dialog med din kiropraktor for å hjelpe deg på best mulig måte.

Vår personlige trener John Marco har ansvaret for denne oppfølgingen.

I tillegg til rehabiliteringspakken har vi også samarbeid med Fyisoterapautene ved Helsehuset Midt Troms, og alle pasienter med opptrening vil få avtale til redusert pris, samt mulighet til å være med på oppsatte grupper. Også her vil samarbeidet inkludere kommunikasjon mellom Kick og Fysioterapautene, men oppfølgingen vil være mindre individualisert enn rehabiliteringspakken.


For mer informasjon ta gjerne kontakt med oss i resepsjonen på Kick (tlf:40000423) eller direkte til Helsehuset på tlf: 45413451

Personlig trener

Våre PT´er hjelper deg slik at treningen blir trygg, effektiv og tilpasset deg.

Les mer her