Kjære deg som medlem hos oss. Det vi fryktet, men på samme tid ventet, har nå blitt bekreftet av myndighetene. Vi, som alle andre senter i landet, må holde dørene stengt ytterligere ca to uker - altså til over påske. Hva som skjer etter dette vet vi ikke, men vi håper naturligvis på at det da kommer en litt hyggeligere beskjed fra landets styrere.


Da det i forrige uke ble kjent at vi måtte stenge dørene var det mange tanker og følelser som kom. KICK er ikke bare en arbeidsplass, men min store lidenskap, som jeg, eier og daglig leder, sammen med mitt team har lagt mye tid i. Vi har jobbet hardt for å få senteret så bra som mulig, og legge tilrette for at alle våre kjære medlemmer skal ha det beste treningstilbudet, og ett varmt og trygt miljø. Like etter nyttår kunne vi meddele store planer om utbygging og forbedring av vårt treningstilbud til dere, noe vi har jobbet for lenge. Jeg har solide og fantastiske kollegaer og venner på laget, som nå står uten jobb (permittert). Å stenge dørene føltes som å legge ned alt, og torsdag 12. mars kan nok beskrives som den kjipeste dagen på jobb i hele KICK´s historie.

I denne perioden frem til idag har vi fått mange tilbakemeldinger, heiarop og støtte fra dere. Vi kan ikke få sagt nok hvor mye dette betyr for oss. Vi har produsert treningsvideoer, og prøver så godt vi kan å hjelpe dere med å holde aktiviteten oppe, og treningen igang. Vi holder motet oppe, og ser frem til å endelig kunne åpne dørene, slik at vi alle kan møtes å trene igjen i våre lokaler. Dessverre stopper ikke utgiftene opp, selv om vi nå gjør alt vi kan for å holde de så lave som mulig. Det er heller ikke til å legge under en stol at vi som et privat og lite senter er ganske sårbare i denne situasjonen. Nå jobber vi for fullt med løsninger og mulighetene for at KICK skal kunne være oppe å gå som normalt så snart dette er over. Prioriteringen nå er å få hjulene til og rulle, selv om det er noe mer krevende enn ellers. Vi fortsetter utbyggingen, og har stor tro på at KICK skal komme sterkere tilbake enn noen gang!

Så hva skjer med medlemskap i mellomtiden?
Vi opplever dere som svært forståelsesfull i situasjonen, og setter som nevnt tidligere stor pris på deres tålmod. Det har ikke vært lett å komme med svar, da denne situasjonen er like nytt, fremmed og skummel for oss som for dere. Trekket med betaling 20.03 for april ble sendt ut før denne situasjonen oppstod. For april og fremover så lenge dette pågår har du som medlem følgende alternativ:

1. Om du ønsker å fryse ditt medlemsskap sender du oss en mail til kick@kickfinnsnes.no (tlf samtaler bes unngås da vi pga. permittering og stengte barnehager vil ha begrenset mulighet for henvendelser). Ditt medlemskap vil da starte opp igjen så snart myndighetene lar oss åpne senteret.

2. Dersom du ønsker å støtte oss i perioden, trenger du ikke foreta deg noe, og trekkene går som normalt. For de som velger dette har jeg følgende ord:

Først og fremst - tusen takk for at du hjelper oss gjennom denne krisen! Ditt bidrag vil hjelpe oss å holde hodet over vann. Som takk for dette kan vi meddele at det vil komme en kompensasjon for alle som velger å la sin betaling stå. Hva og når vil vi komme tilbake til, men vi lover at det vil gagne deg som medlem hos oss! Vi kan også love at alle bidrag vil gå til senteret, og drift av det - dette er ikke tiden for lederlønn og utbytte!


Nå krysser vi fingrene for at dette er siste periode med stengte dører, og at vi kan gå tilbake til normalen etter påske.
Vi savner dere virkelig - KICK vil aldri være det samme uten!


Takk igjen for all støtte - ta godt vare på hverandre i denne tiden, så kommer vi sterkere tilbake alle mann!

Med hilsen
Tonje Fjeldstad - KICKBLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem