Staten har nå lagt frem planlagt åpning av deler av samfunnet igjen, men foreløpig er ikke treningssenter en av de som ligger an til å få åpnet dørene med det første. Vi vet ikke noen dato, og har heller ikke fått noen dato for eventuelle oppdateringer angående dette.


Med kompensasjonsordningen staten har iverksatt, i tillegg til usikkerheten om hvor lenge dette vil vare har vi nå valgt å sette alle avtaler på frys. Det vil si at alle betalinger med forfall 20.04 er stoppet. De som evt. har mottatt denne på faktura ser bort i fra denne (beskjed til disse skal også være sendt pr SMS).

Vi vil takke for alle som valgte å la betalingen stå, og ønsker å støtte oss i denne situasjonen. Siden perioden er blitt lenger enn vi håpet, vil det likevel være vanskelig for oss å gi en kompensasjon i fremtiden, og vi så det derfor som mest korrekt å stoppe alle betalinger. Har du derimot lyst å bidra uten kompensasjon er det en spleis for Kick, som er opprettet av ett av våre medlemmer! Dette synes vi er kjempe hyggelig gjort, og setter umåtelig stor pris på alle som ønsker å bidra for å hjelpe oss gjennom denne tiden. Vi vil forøvig også presisere at dette er helt valgfritt, og ingen skal føle seg presset til å gi.

Avtalene vil nå være fryst frem til åpning av senteret, og alle avtaler starter opp igjen automatisk når denne tiden kommer.


Håper alle har det fint, og at vi sees snart!

Tonje Fjeldstad - senterleder

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem