Vårt senter er åpent for våre medlemmer 24/7 alle dager i året, mens resepsjonen er bemannet til oppgitte tider. Resepsjonen vil ikke være bemannet på rød dager, og kan vike fra ordinær åpningstid i ferier. Ved lengre ferie perioder vil alltid åpningstidene oppdateres.

Alle henvendelser som gjelder faktura, medlemsskap, avtalegiro etc. som ikke haster ønsker vi få i resepsjonens åpningstid enten pr telefon, mail eller ved oppmøte. Mail vil også besvares sporadisk utenom åpningstiden. Vi gjør oppmerksom på at facebook/Some kanaler kun brukes som informasjons og nyhets kanal, og henvendelser angående medlemskap, oppsigelse, faktura o.l. ikke vil besvares der.

Med nøkkelbrikke: alle dager 24/7

Bemannet resepsjon:

Mandag: 16:00 - 20:00
Onsdag: 16:00 - 20:00
Torsdag: 18.00 - 21.00

For Drop-in trykk HER og få kode til døren. (Dersom du mot formodning ikke mottar koden i løpet av 5 minutter kan du kontakte oss direkte på tlf: 48130218 (dette nr skal kun brukes i denne situasjonen). Om du ikke får svar send en SMS hva det gjelder.).

Vi minner om at det ikke er tillat å bruke sko som er brukt ute på senteret. Er du reisende og ikke har med innesko må du trene i sokkene. Utstyr ryddes alltid på plass etter bruk, og vektskiver henges tilbake på oppbevaringsrack.


SEES PÅ TRENING!

BLI MEDLEM

Støtt ditt lokale senter, og bli en del av ett inkluderende og trivelig miljø idag!

Bli medlem