Vår resepsjon vil være ubemannet gjennom julen, men vårt senter er alltid døgnåpent for alle med aktiv brikke. Om du ikke er medlem hos oss og ønsker å trene kan du benytte deg av drop-in.

For drop-in kan du sende SMS til 48130218 (NB: TLF-nummer benyttes KUN for avtale om drop-in - andre henvendelser gjøres pr mail og svares på fortløpende der). Ta gjerne kontakt litt i forveien slik at du slipper stå utenfor å vente dersom vi ikke er tilgjengelig på minuttet. Du vil da få en kode til døren, og betaler via VIPPS nr 17136 100kr drop-in. Dette står også informert om ved postkassen i gangen på senteret.

Om du har brikke fra før kan du også kjøpe tilgang for én uke til 299,- og betale via vipps så registerer vi det på din brikke.

Vi minner alle våre besøkende om at utesko skal settes ved inngangen, og utstyr ryddes på plass etter bruk slik at senteret alltid er ett trivelig sted å komme til for nestemann!

Vi har eksternt vaktselskap som gjennomfører uanmeldte kortkontroller på senteret. All drop-in skal betales ved ankomst og vipps betaling fremvises ved kontroll. Ved kontroll må også brikke fremvises for faste medlemmer. Det er på ingen måte og ved ingen unntak lov å ta med noen inn på senteret uten at det betales drop-in, og evt. prøvetime skal være avtale med oss.


BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem