Da er sommeren her for fullt, og fellesferien i gang!

Vi har derfor tatt en aldri så liten pause på timeplanen, og er tilbake igjen med rykende fersk og innholdsrik plan til høsten! I mellomtiden skal vi lade batteriene, og forhåpentligvis nyte noen varme fine sommerdager.

BEMANNET RESEPSJON

Resepsjonen vil være mindre bemannet enn normalt, og oppdaterte åpningstider vil alltid finnes nederst på forsiden av vår nettside.

Gjeldene åpningstider (uke 27-31) er:

Mandag: 12.00 - 16.00
Onsdag: 15.00 - 20.00

Alle andre dager vil resepsjonen være ubemannet, men senteret er alltid åpent for deg med nøkkelbrikke. Vi tilbyr både mnd kort, uke og drop-in til deg som er hjemme på ferie eller reisende som ønsker å trene. Kom innom i åpningstiden, eller send oss en mail, så fikser vi så fort som mulig. Betaling av drop-in/uke/mnd kan skje gjennom VIPPS og må ikke gjennomføres når resepsjonen er åpen. Ta kontakt på tlf 48130218 for å få en kode til inngangsdøren. Får du ikke svar, send gjerne en SMS så svarer vi så fort vi har muligheten, men vi prøver å være tilgjengelig så mye som mulig. Ring/send SMS gjerne litt før du drar på senteret slik at du ikke blir stående utenfor å vente dersom vi skulle være opptatt akkurat da!

Ta kontakt om det skulle være noe!


GOD SOMMER

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem