Kjære medlem!

Etter fem år hvor vi har klart å holde prisene nede, ser vi oss nødt til å forta en prisjustering på våre avtaler da markedet er i en stadig økning. Som mange har fått med seg har Corona pandemien gått hardt utover bedriftsnorge. Vi valgte å stoppe trekk til våre medlemmer da vi ikke ønsket å ta betalt for en tjeneste vi ikke kunne gi. Staten har hjulpet bedrifter med omsettningstap, og vi har derfor fått dekket 90% av våre faste utgifter. Vi har likevel en del vi må stå for selv, og man får ikke dekt tap av inntjening. Denne perioden merkes naturligvis også for oss, og vi ser på dette som en fornuftig tid å regulere våre priser.

Det var en fin dag når vi endelig kunne åpne dørene igjen etter nedstengt senter, og vi ser nå veldig frem til tiden fremover. Vi vil fortsette å gjøre vårt for å tilby det reneste og mest trivelige senteret på Finnsnes, og håper at du vil fortsette å være en del av vårt gode treningsmiljø.

Alle priser er nå oppdaterte, og du finner en oppdatert prisliste HER

Alle nåværende medlemmer vil automatisk havne på den rimeligste avtalen som du i utgangspunktet hadde, uten å få bindingstid.

Har du avtalen ordinær til 350,- (uten binding), vil du nå ha 429,- (uten binding).

Ingen av nåværende medlemsskap vil få bindingstid sin avtale.

Dersom du har beløpsgrense på ditt trekk er det viktig at du endrer denne for at trekket skal gå som normalt. Dersom dette ikke blir gjort vil neste avdrag komme som faktura. Har du ikke beløpsgrense trenger du som medlem ikke foreta deg noe da prisjusteringen vil skje automatisk i din avtalegiro.

Er det noe du lurer på, ønsker eller en tilbakemeldig du vil komme med, ikke nøl med å ta kontakt med oss i resepsjonens bemanningstid, eller send oss en mail så svarer vi så fort det lar seg gjøre :)

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem