Synes du det er vanskelig å ta steget inn på et treningssenter? Eller har du kanskje slitt med vekt uten å lykkes? Da er vår lavterskelgruppe noe for deg!


Vi på Kick kan tilby en helt spesiell gruppe for deg som ikke har vært en del av ett senter før, og som ønsker å komme i gang, uten at det skal være skummelt eller vanskelig. Vi opplever at det for mange er ett stort steg å entre et treningssenter, og ønsker å hjelpe alle i denne båsen med å komme igang. Mange tror at man må være trent, se ut slik eller slik, eller vite hva man skal gjøre. Slik er det IKKE! Vi er her for å hjelpe deg, uansett utgangspunkt og uansett mål. Kom som du er, med de målene og ønskene du har.

Det å ha ei hand å holde i på veien til en sunnere livsstil, eller mot et mål, kan for mange være avgjørende for å lykkes. Det får du hos oss!


Som medlem av lavterskelgruppa vil du blant annet få mulighet til å være med på:

- Foredrag om enkel kost med sunn og næringsrik mat
- Foredrag om trening og fysisk aktivitet
- Trening i gruppa til faste tidspunkt både i sal og ute i studio med Personlig trener
- Individuelt tilpasset program som du kan følge på egenhånd om du ønsker
- Medlem av en egen facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål og kommunisere med både trener og de andre i gruppa til enhver tid

Og kanskje viktigst av alt: et felleskap som støtter hverandre, og heier hverandre frem!

Tidspunkt på treninger vil variere, og avhenge litt av hvor mange som er i gruppa. Du må ikke delta på alt for å være med i gruppa, men finner det som passer deg best. Treningene vil være varierte og inneholde blant annet tøying og bevegelighet, enkel tilpasset styrke og lett kondisjonstrening.

Lavterkselgruppe hos oss går fortløpende, og du kan "hoppe på" når som helst! Vi er allerede mange herlige damer i gruppa, som inkluderer og ønsker alle nye velkommen!

Det koster ingenting å være med i gruppa, men du må ha medlemsskap på vårt senter. Dersom du ikke har det fra før ordner vi dette ved oppstart.


Har du lyst å være med i vår gruppe?
For påmelding eller spørsmål ta kontakt på mail til tonje@kickfinnsnes.no

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem