Synes du det er vanskelig å ta steget inn på et treningssenter? Eller har du kanskje slitt med vekt uten å lykkes? Da er vår lavterskelgruppe noe for deg!


Vi kjører i gang en helt spesiell nyhet for deg som er fersk, eller som av andre grunner ønsker å starte opp treningen med ekstra veiledning, samt være en del av en gruppe med flere i samme situasjon. Det å ha ei hand å holde i på veien til en sunnere livsstil, eller mot et mål kan for mange være avgjørende for å lykkes. Det får du her!


Som medlem av lavterskelgruppa vil du blant annet få mulighet til å være med på:

- Bli kjent og trygg (første time)
- Foredrag om enkel kost med sunn og næringsrik mat
- Foredrag om trening og fysisk aktivitet
- Trening i gruppa til faste tidspunkt både i sal og ute i studio med Personlig trener
- Individuelt tilpasset program som du kan følge på egenhånd om du ønsker
- Medlem av en egen facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål og kommunisere med både trener og de andre i gruppa til enhver tid

Og kanskje viktigst av alt: et felleskap som støtter hverandre, og heier hverandre frem!

Tidspunkt på treninger vil variere, og avhenge litt av hvor mange som er i gruppa. Du må ikke delta på alt for å være med i gruppa, men finner det som passer deg best. Treningene vil være varierte og inneholde blant annet tøying og bevegelighet, enkel tilpasset styrke og lett kondisjonstrening.

Vi starter opp fra uke 42, og man vil bli lagt til i informasjonsgruppe på Facebook fortløpende, hvor også nærmere informasjon om dager og oppstart vil komme.

Det koster ingenting å være med i gruppa, men du må ha medlemsskap på vårt senter. Dersom du ikke har det fra før ordner vi dette ved oppstart av gruppa.


Har du lyst å være med i vår gruppe?
For påmelding eller spørsmål ta kontakt på mail til tonje@kickfinnsnes.no

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem