Nytt registeringssystem

Fredag 5. januar vil det bli montert nytt inngangssystem på vårt senter. I denne forbindelse må alle medlemmer komme innom oss å få byttet sin nåværende brikke i ny brikke. Medlemssystemet og betaling er som før, da det er kun brikken som byttes ut. 

Det vil bli holdt ekstra åpent i forbindelse med dette slik at du skal kunne komme innom å få din nye brikke. Når det nye systemet er montert vil det ikke lenger være mulig å gå inn med gammel brikke. 

Det nye systemet vil inneholde en brikke med kode som brukes på døren når den er låst, på samme måte som idag. I tillegg vil det være registrering inne i gangen hvor alle skal skanne sin brikke. Her vil det være en skjerm som viser din medlemsstatus. 


Ekstra åpent for bytte av brikke:

Fredag 5. januar vil det foregå arbeid på senteret. Vi er tilstede, men må få alt på plass før vi kan registrere brikker. Vi oppdaterer på facebook så snart vi er klare.


Lørdag 6. janaur: 10.00-15.00 (Alle som skal trene lørdag etter 15, eller søndag/mandag morgen før 0900 må komme innom i dette tidspunktet)

Mandag 7. janaur: 13.00-20.00 Tirsdag 8. januar: 14.00-19.00 Onsdag 9. januar: 10.00-15.00 Torsdag 10. januar: 16.00-19.00

Videre etter ekstra oppsatte timer vil det være mulig å bytte brikke i resepsjonens ordinære åpningstid. 


BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem